Tussenjaar?

Zelf heb ik inmiddels 3 keer de keuze gemaakt voor een tussenjaar. Na mijn eerste studie, na mijn tweede studie en voor een carriereswitch. Nieuwe ervaringen, nieuwe inzichten en nieuwe energie voordat ik weer doorging met studeren of ging starten aan een nieuwe baan. Deze ervaringen en wat ze me hebben geleerd gebruik ik graag om ook jouw inzichten te versterken en bewust te kiezen.

Een vervolgstudie is een keuze die velen als vanzelfsprekend maken, zonder hier even bij stil te staan. Je hebt immers je middelbare school afgerond en bent nog niet voldoende opgeleid om aan een leuke passende baan te starten. Maar ook een vanzelfsprekende stap is keuze. Ga je wel of niet mee in de voorspelbare route? Ben jij wel of nog niet klaar voor een gemotiveerde studiekeuze?

Ik ben er van overtuigd dat voor sommigen de keuze voor een tussenjaar heel goed kan zijn. Maar om deze keuze te maken, zijn er wel een aantal belangrijke stappen die je bewust moet maken. Een tussenjaar als vlucht is meestal een weggegooid jaar.

Als je echter in een tussenjaar heel bewust ervaringen kunt gaan opdoen én je reflecteert ook op die ervaringen, dan kun je hieruit ook juist de motivatie halen die jou een vervolgstudie met volle passie laat starten en afronden.

Graag ga ik met jou dit gesprek aan, ik help je je keuzes te overzien en help je om bewust te gaan kijken naar een zinvolle besteding van dit tussenjaar. Een tussenjaar vanuit thuis waarin je door werken gaat ervaren of een tussenjaar op een geheel andere locatie in binnen of buitenland. Mogelijkheden genoeg!

Dus zoek jij hulp bij jouw tussenjaar of studiekeuze in Eindhoven, Helmond en omgeving. Kom dan gerust eens bij mij langs voor een kennismaking.

There is nothing to show here!
Slider with alias tussenjaar not found.