Loopbaanworkshop

Als coach en docent vind ik het nog heel leuk om soms met een groep te werken. Ik geef dus graag workshops voor jongeren en jong volwassenen, binnen een organisatie, binnen een school of bij jou thuis met een groepje bekenden.

Heb jij dus een groep voor ogen die graag eens samen tijd besteed aan loopbaanvragen, denk dan eens aan mij.

Twee voorbeelden

Wat wil ik nu echt.
Voor deze workshop kom ik bij u langs. Na een korte inleiding gaan we samen vooral praktisch aan de slag. Aan de hand van 3 spellen krijg jij inzicht in je drijfveren, jouw werkwaarden en jouw ideale droombaan. Je bespreekt deze met elkaar in een ontspannen omgeving en leert ook van elkaar. Het brengt jou weer net dat beetje verder in jouw loopbaanzoektocht.

Duur: 2,5 uur
Bedoeld voor 4 tot 8 personen
Kosten: €350

Jouw Talent in beeld.
Wil jij je in jouw loopbaangesprekken beter zelf kunnen verwoorden en helder kunnen aangeven welke talenten jij verder wilt ontwikkelen. Ben je op zoek naar jouw drijfveren? Wil je deze inzichtelijk en overzichtelijk in een rapportage én hierover met anderen gelijk in gesprek? Het Talententraject vanuit mijn individuele coaching, biedt ik ook kort en krachtig aan in deze workshop.

Hoe gaat dit in zijn werk:

Voorafgaande aan de workshop maak jij de TMA Talentenscan thuis. Tijdens de workshop leer je om jouw rapportage te lezen en om elkaar hier op te bevragen. Samen kom je tot nieuwe inzichten over jouw talent en gedrag.

Duur: 3 uur
Bedoeld voor 2 personen.
Kosten € 299,- per persoon ( inclusief online onderzoek en rapportage)

Voor deze workshops of voor workshops op maat, neem gerust contact op.
Ik denk graag met je mee.

info@rubikcoaching.nl
0641778211