Jouw talent in beeld

Loopbaancoaching

Ben jij op zoek naar een leuke baan, maar weet je niet goed wat je wilt?
Ben jij aan het werk, maar wil jij jouw talenten beter benutten?
Weet jij na het afronden of stoppen van een studie nog niet waar jij aan de slag wilt?

Als jij je herkent in deze vragen, dan kan loopbaancoaching jou verder helpen.

Hoe los je dat op?

Als je eigen omgeving je niet kan helpen, dan ben ik als loopbaancoach misschien een oplossing. Als loopbaancoach kan ik jou helpen om jouw keuzes met betrekking tot jouw werk helder te krijgen. Je leert jezelf beter kennen, krijgt inzicht in jouw talenten en wensen en leert beter te netwerken en solliciteren.

Als loopbaancoach richt ik me vooral op jongeren tot 30 jaar in de eerste fases van hun carrière. Ik richt me op twintigers die een nieuwe stap zoeken, maar wie dit wel op hun eigen manier willen kunnen doen.

Soms wordt een loopbaancoach vanuit jouw werkgever ook geadviseerd en betaald. Ook kan loopbaancoaching als aftrekpost op jouw inkomstenbelasting worden opgegeven.

Interesse in een loopbaantraject? Lees dan verder.

 

Ervaringen

"Tijdens mijn studie in het laboratoriumonderwijs wist ik al dat ik liever niet in een lab wilde werken. Maar de studie was leuk, mijn klasgenoten top, de lessen prima. In mijn laatste jaar kon ik tijdens mijn afstudeerstage veel andere taken gaan doen. Mijn uiteindelijke diploma heb ik daardoor goed behaald. Maar eenmaal klaar wist ik niet wat ik wilde doen. Wilde ik verder in mijn bijbaan? Toch solliciteren in een lab? Of kon ik een plek vinden waar ik meer mogelijkheden had? Samen met mijn coach heb ik al mijn interesses goed kunnen onderzoeken. Ik heb even pauze genomen na mijn studie en ben gaan zoeken naar bedrijven die ik wel interessant vond. Door de begeleiding van mijn coach wist ik beter hoe ik dit kon onderzoeken en kwam ik tot mijn eigen plan van aanpak."

 

"Sinds mijn afstuderen heb ik gewerkt in de marketing van een bedrijf. Een klein bedrijf waar ik me bezig hield met allerlei marketing en communicatietaken. Maar echt happy was ik niet. Ik wist alleen niet goed of dit kwam door mijn taken of door andere omstandigheden. Moest ik dit bespreekbaar maken op mijn werk of liever juist niet. Met Annelies als coach kon ik in een aantal gesprekken mijn ideeën helder krijgen. Het bedrijf waar ik zat kon mij niet genoeg verder helpen. De marketingtaken waren maar deels voor mij interessant. Bij het zoeken naar mijn nieuwe baan wist ik beter wat ik wél wilde. Een volledige switch was helemaal niet nodig, een kleine switch en een beter sollicitatieproces waren voor mij genoeg."

Waterpoort 32
5662 VL Geldrop
06 41778211 info@studiekeuzegeldrop.nl